Kuten varmaan ainakin jokunen teistä huomasi, vuodatus oli pari viikkoa katkolla ja uudistui. Tämä tarkoittaa sitä, että joitakin teknisiä ongelmia saattaa vielä ilmentyä, mutta toivotaan että niiltä vältytään.

Kysymyksiinne vastailin jo ennen vuodatuksen uudistumista, mutta jostain syystä en saanut niitä julkaistua ja kaikki katosivat... Yritän tänään viimein saattaa vastaukset tietoonne :)

Vuodatus uudistui todella radikaalisti ja ainakin näin pikaisen tutkimisen jälkeen, tämä vaikuttaa ihan hyvältä ja näppärältä ratkaisulta. Menee varmaan hetki, ennen kuin opin täysin käyttämään tätä uudistunutta versiota, mutta enköhän minä sitä uutta tarinaa saa aluilleen ihan tässä piakkoin.

Sivupalkin "tiedotusboxit" ovat sekaisin ja yritän saada niitä järjesteltyä. Sivupohjakin pysyy nyt aika yksinkertaisena, ennen kuin vuodatus saa kaiken toimimaan kunnolla, sillä en tahdo alkaa tappelemaan sivupohjan kanssa montaa kertaa. Näillä mennään nyt toistaiseksi.

Kiitos kaikille lukijoille, jotka jaksavat vielä tämän kuukauden mittaisen tauon jälkeenkin lukea tarinoitani :) Kommenttejanne on ihana lukea!